Hayat o kadar hızlı akıp gidiyor ki. En son buluşmamızı dün gibi hatırlıyorum ama üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş. (Arada gerçekleştirdiğimiz piknik ve halı saha maçını saymazsak tabi)
Geçtiğimiz günlerde Mustafa(rockseverr) kardeşimle görüşürken eski günleri yadettik biraz. Önümüzdeki günlerde tekrar toplanıp arada geçen 2 yılın acısını çıkartalım diyoruz. En azından 5-6 kişi garanti gelir gibi. Tarih ve yer konusunu ilerleyen günlerde belirleriz. Ne dersiniz, buluşmamıza katılırmısınız?
77 Mesaj
51 Mesaj
28 Mesaj
24 Mesaj
20 Mesaj
20 Mesaj
19 Mesaj
18 Mesaj
15 Mesaj
12 Mesaj
9. bozkir.net İstanbul Buluşması
(6690 kez okundu)Eskiden bozkır netin datı bi başkaydı...dışrda bulaşması olmasada..buralarda sizlerin sayesinde öyle kardeşlikler kurdumki…Allah razı olsun…OSMAN SEL…CAN ABİM…HALA GÖRÜŞTÜGÜM AHİRET ABİM…HASAN DURSUN ŞUAN ASKERDE CAN KARDEŞİM DÜNYA AHRET…DERDİ OLSA DÖNÜP ABLAM DİYE BAŞLAYAN CÜMLELERLE SATIRLARLA ANLATAN…..GURBET..CANIM KARDEŞİM..BOZKIR NETTE BAŞLAYIP ONUNLADA AHİRETE KADAR SÜRECEK MANEVİ BAMBAŞKA BİR KARDEŞLİK…..AYRICA KARALAR ABİYLE BURDA TANIŞMIŞTIK..MEGER BİZİM KÖYLÜYMÜŞ VE TANIŞTIGIMIZDAN BU YANA ALİÇERÇİ ORGDA YÖNETİCİYARDIMCISIYIM HER NE KADAR AKTİF OLMASAKTA…
PINAR SÖGÜT KASABASINDAN ŞUAN BAHÇELİ EVLERDE…HALA KONUŞUP DERTLEŞTİGİMİZ KARDEŞİM…ALİİHSAN ÇİÇEK ABİ...ALİRIZA ABİ..KÖYÜMDE TANIŞMAK NASİP OLMUŞDU…ELFİDA VARDI BURDAN TANIDIGIM….UNUTULAN DOSTLUK…İNŞ YENİDEN BİR BULUŞMAYLA GÖRÜŞMEK NASİP OLUR..BAYANLARDAN BİR BEN KALDIM BURALARDA ÇOK ÜZÜLÜYORUM…İNŞ BAYAN KARDEŞLERİMDE ÜYE OLUP SAHİP ÇIKARLAR SİTEYE…EMEK HER YERDE BOŞA GİTMEYECEK DEGERDİR BENİM İÇİN…HELEDE BOZKIR’IM SÖZ KONUSUYSA….............
En son 08 Ocak 2011 09:24 tarihinde menzilli tarafından düzenlendi.
Neden olmasın ki,katılım sayısı önemli,lakin sayılarla ölçülmez,sayılanlarıyla var olur bozkir.net ailesi.
Bir ayrıntı var,benim hafta sonu nöbetime denk gelmeyecek tarih olursa,bir kişi fazla oluruz.
Ne dersiniz?
Buradan duyurusunu yaparsanız, bende katılmak, siz hemşerilerimle (henüz tanışamadıklarımla) tanışmak isterim…
Yolu Kadıköy’e düşen herkeside, işyerime beklerim.
Bende öncelikle Nevruz kardeşime hoş geldin diyor ne işle meşgul olduğunu henüz bilmesem de işlerinde başarılar diler buluşmanın bir an evvel gerçekleştirilmesini arzu ediyorum. Yeniden buluşmamız hayırlı olsun.
“ARABAŞINA DAVET”
“Bir fincan kahvenin kırk yıl,
bir tas çorbanın bir ömür hatırı vardır.”
Tarih:12.Şubat. 2011 CUMARTESİ Saat:19.00
Yer: Kuba Camii Konferans Salonu
ADRES: Güneştepe mah. Adanır sk. Güngören /İST Tel:0.212.5059135
9. bozkir.net İstanbul Buluşması
Neden olmasın?
buluşmayı yapalım inşallah .Safları sık tutmak lazım
eski dostları görmek güzel olacak .Ben beş üye getirmeyi taahhüt ediyorum.Vakfı arabaşısında buluşma yapılmasını uygun bulmuyorum.
02 Nisan 2011 Pazar günü Akşam:18.30’da, Ali Ulvi Ülker ve Mustafa Navruz’un davetlisi olarak Eminönü Küçükpazar semtindeki Konya-Bozkır Mevlana lokantasında 9. Bozkır net buluşmasına sizleri bekliyoruz. Selamlar.
Ali Ulvi ÜLKER-Mustafa Navruz
Tamam inşaallah onca sene oralarda gezdim bu lokanta nerede
Buluşmayı 16 Nisan Pazar akşamı yapmanın daha uygun olacağına kanaat getirdik.
Ali İhsan abi bir karışıklık olmuş.
Abdullah abi Küçükpazar’da. Bulamam dersen Eminönü‘nde buluşup gideriz.
Bu konuya mesaj yazabilmek için giriş yapmalısınız. Sitemize üye değilseniz hızlı bir şekilde üye olabilirsiniz. Zaten üye iseniz buradan giriş yapabilirsiniz.